Persoonlijke Inbox Tips

Velen van onze Basisschool Apps klanten hebben de Persoonlijke Inbox laten implementeren in hun eigen school app. Door te praten met deze klanten horen wij vaak tips uit de praktijk die wij graag met je delen! Na het importeren van de EDEXML waren er concreet een paar tips die het gebruik ten goede komen.

  • Het is zeer gemakkelijk, maar vooral ook handig, om een algemeen nieuwsbericht aan te maken in jouw app waarin je aan de ouders van jouw school uitlegt hoe de Persoonlijke Inbox werkt. Wij van Basisschool Apps hebben hiervoor een standaard bericht uitgewerkt speciaal voor jou, zodat je deze kunt overnemen in jouw app. Deze is te vinden in ons helpcenter, klik hier.
  • Daarnaast hebben wij ook een instructie video beschikbaar die toegevoegd kan worden aan dit nieuwsbericht. Deze video legt uit hoe ouders een login aanvragen voor de Persoonlijke Inbox. Je kunt deze toevoegen aan het bericht door de volgende YouTube video link aan het nieuws bericht toe te voegen: https://www.youtube.com/watch?v=I-kqnML-RK0
  • Het kan ook een groot verschil maken in de oudercommunicatie om een welkomst mail te sturen aan de ouders in de Persoonlijke Inbox. Wanneer ouders zijn ingelogd hebben ze toegang tot dit persoonlijke onderdeel. Hierin kun je uitleggen hoe de Persoonlijke Inbox gebruikt kan worden. Je kunt als beheerder van de app een verzendlijst aanmaken met daarin alle groepen, zo kunnen je gemakkelijk en snel alle ouders bereiken. Klik hier.

Wil je meer weten over de Persoonlijke Inbox, bekijk dan hier de Persoonlijke Inbox startpagina in ons helpcenter.