Maak jij gebruik van de Persoonlijke Inbox/ Persoonlijke login en exporteer en importeer je nu handmatig een EDEXML-bestand in ons CMS? Dan hebben we goed nieuws!

Momenteel zijn wij twee koppelingen met leerling-administratiesystemen gefaseerd aan het uitrollen om het huidige proces te vereenvoudigen. Het gaat hier om koppelingen met:
– ParnasSys
– Esis

Handmatig invoeren is verleden tijd

Met deze koppelingen behoort het handmatig exporteren en importeren van een EDEXML tot het verleden en worden de gegevens uit je leerling-administratiesysteem automatisch verwerkt in het CMS van ParentCom.

Wil jij gebruik maken van de koppeling?

Wil jij straks gebruik gaan maken van deze koppeling en hebben wij jou nog niet benaderd? Geef dan door van welk systeem jouw school gebruik maakt. Wij nemen contact op wanneer we de koppeling voor jouw school kunnen activeren.

Maakt jouw school gebruik van een anders systeem? Geef dit dan ook aan ons door.

Nog meer mooie ontwikkelingen! 

Ons team heeft hard gewerkt aan een aantal mooie nieuwe functionaliteiten. Hierbij een korte update van wat er nieuw is en wat er aan zit te komen!

Verbeteringen Persoonlijk Inbox + Klassenboek!

Het is binnenkort mogelijk om zowel in de Persoonlijke Inbox als bij Klassenboek meerdere bijlages toe te voegen. Ook kan je dan een video URL toevoegen aan deze berichten.

Verder hebben we de maximale duur van Klassenboek video’s opnemen via de app van 15 sec. verhoogd naar 60 sec.

Bij de volgende update van de app zijn deze verbeteringen verwerkt! 

ParentCom tijdlijn

Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een tijdlijn voor in de School App!
Waar moet je hierbij aan denken: 

  • Alle berichten uit verschillende onderdelen (nieuws / klassenboek / persoonlijke inbox) worden op datum weergegeven in één overzichtelijke tijdlijn;
  • Vanaf de tijdlijn kun je doorklikken naar de volledige berichten;
  • Het huidige hoofdmenu blijft intact en direct benaderbaar. De gebruiker kiest zelf de gewenste weergave waarmee de app standaard wordt geopend.