ParentCom is een samenwerking aangegaan met MijnRapportfolio. Door deze samenwerking kunnen wij als eerste leverancier een portfolio in jouw eigen School App aanbieden. Dit portfolio is speciaal gericht op basisschool kinderen. Zij kunnen zelf, of met behulp van een leerkracht, hun portfolio samenstellen en bijhouden. Stel leerdoelen op en werk samen aan de verbeterpunten!

Houd eenvoudig persoonlijke ontwikkelingen bij

Binnen het portfolio heeft ieder kind een eigen startpagina waar hij of zij zichzelf voorstelt aan de hand van drie onderdelen:

Dit ben ik
In dit onderdeel stelt het kind zichzelf voor aan de hand van een foto, zelfportret of filmpje. Ook de leerkracht kan een aantal tekstvakken invullen over het kind.

Hier werk ik aan
In dit onderdeel worden ontwikkelpunten aangemaakt van de leerling. Het kind kan deze samen met de leerkracht bijhouden.

Hier ben ik trots op
In dit onderdeel staat een collage van een aantal foto’s uit het onderdeel ‘talenten’ waar het kind trots op is!

Talentontwikkeling

Daarnaast heeft ieder kind heeft talenten waar hij of zij trots op mag zijn. Door deze via het onderdeel ‘Dit zijn mijn talenten’ binnen het portfolio te delen ontstaat er een beter beeld van de talentontwikkeling van het kind.

Meer informatie over onze samenwerking vind je op de MijnRapportfolio pagina. Enthousiast geworden? Vraag dan meteen een proefversie aan voor jouw school!

“Met een portfolio in onze app spelen wij vast in op de toekomst. Het bijhouden van portfolio’s van leerlingen gaat de komende jaren leidend worden in het basisonderwijs.”

Caspar Hoekstra, Accountmanager ParentCom